Відбулася робоча зустріч представників Малинського фахового колледжу та Центру національної інвентаризації лісів (ЦНІЛ)

Відбулася робоча зустріч представників Малинського фахового колледжу та Центру національної інвентаризації лісів (ЦНІЛ)

Начальник ЦНІЛ Андрій Шамрай прочитав студентам-лісоводам та викладачам коледжу ознайомчу лекцію, присвячену актуальним питанням, щодо порядку проведення національної інвентаризації лісів, визначення основних таксаційних показників при проведенні інвентаризації, а також ознайомив з програмним забезпеченням, яке використовується при зборі польових даних.

🌲Майбутні лісівники відвідали інвентаризаційні ділянки, що знаходяться в лісових масивах філії Радомишльське ЛМГ ДП «Ліси України» та власноруч долучилися до процесу збору польових даних, визначенні основних таксаційних показників та внесення їх до програми збору даних.

✅Це була відмінна можливість об'єднати теоретичні знання та практичний досвід у сфері лісового господарства.

✅Ми переконані, що співпраця між молодими та амбітними студентами-лісоводами відкриє нові горизонти для українського лісового сектора. Саме тому ми плануємо здійснювати такі зустрічі регулярно, стимулюючи обмін знаннями та ідеями.

🤝Дякуємо керівництву Малинського фахового коледжу та всіх учасникам за активну участь та зацікавленість у розвитку національної інвентаризації лісів України.

IMG_8923.jpg

IMG_8927.jpg

IMG_8930.jpeg

IMG_8925.jpg

IMG_8921.jpg

IMG_8922.jpg

Return to blog