Робоча зустріч з Німецько-українським агрополітичним діалогом

Робоча зустріч з Німецько-українським агрополітичним діалогом

16 серпня 2018 року відбулася робоча зустріч керівництва ВО «Укрдержліспроект» з представниками Німецько-українського агрополітичного діалогу (АПД). У зустрічі взяли участь Генеральний директор об’єднання Цибулько В.А., перший заступник генерального директора Шарейко П.М., заступник директора Гульчак В.П., керівник проекту Німецько-український агрополітичний діалог Фолькер Зассе, провідний експерт проекту Симон Юрк.

В ході зустрічі були обговорені питання двостороннього співробітництва з питань підготовки національної інвентаризації лісів в Україні. Зокрема, пан Зассе повідомив, що в середині вересня 2018 року АПД планує проведення інформаційного заходу «Національна інвентаризація лісів – внесок лісової політики у покращення громадського сприйняття лісокористування» за участю українських та німецьких політиків та управлінців.

З метою підготовки до цього заходу, пан Зассе та пан Юрк також обговорили цілі та основні тези видання спеціальної інформаційної брошури з інженером ВО «Укрдержліспроект» В.Сторожуком, який раніше очолював Центр національної інвентаризації лісів у складі об’єднання.

Return to blog